Graphics

Expand all | Collapse all

Preview issue

  • 1.  Preview issue

    Posted 15 days ago
      |   view attached

    Not a huge issue, but one I can't seem to figure out. One of our scenes has logic that allows producers to create both talent & locator lower thirds. Within this scene they can also create an tab field atop supers that can have a black (default) or red background.

    Everything about the scene functions correctly when played out, however, the red tab does not preview for the talent option (stays black even though it plays out red).  I've attached an image that shows how the previews look for the talent and locator options.

    More info is likely needed to investigate this. If so, let me know what I can provide.

    Thanks.



    ------------------------------
    Troy Turbeville
    ------------------------------


  • 2.  RE: Preview issue

    Ross Staff
    Posted 15 days ago
    Does the red flag animate in?

    My guess is you need to set the preview frame marker to a part of the scene director where it is on air for the preview.


    ------------------------------
    Simon Redmile
    Ross Video
    ------------------------------



  • 3.  RE: Preview issue

    Posted 15 days ago
    The preview marker is set to the correct location for the scene. Whether the tab is black or red, it plays in the same (simultaneous with the text), so if you see the text, the tab should be there regardless of color.

    ------------------------------
    Troy Turbeville
    ------------------------------



  • 4.  RE: Preview issue

    Ross Staff
    Posted 15 days ago
    How are you controlling the colour, Visual logic, Transition logic or Script?

    ------------------------------
    Simon Redmile
    Ross Video
    ------------------------------



  • 5.  RE: Preview issue

    Posted 15 days ago
    After further investigation, I think I may have discovered a source of the issue within logic, so I will work on that route and report back. In the meantime, please disregard. I will follow-up with what I find.

    ------------------------------
    Troy Turbeville
    ------------------------------



  • 6.  RE: Preview issue

    Posted 15 days ago
      |   view attached
    OK, after reverse-engineering the logic, I was able to pin-point the issue from logic that was feeding data from the locator fields into the talent fields. Sorta hard to explain, but long story short there was some redundancy that I believe was causing the preview issue.

    I was able to remove that and things are now previewing correctly.

    ------------------------------
    Troy Turbeville
    ------------------------------



  • 7.  RE: Preview issue

    Ross Staff
    Posted 15 days ago
    Pleased you found the issue.

    ------------------------------
    Simon Redmile
    Ross Video
    ------------------------------