Profile

Phil Manley

Contact Details

Please note: Your Alias/Informal Name will be publicly displayed in our communities.  If none is chosen, your First Name will be displayed.

My Content

1 to 15 of 15 total
Posted By Phil 06-03-2022 13:39
Found In Egroup: Graphics
\ view thread
This will sound dumb but I did a system restart and everything is working as expected now. ------------------------------ Phil Manley Iowa state ------------------------------
Posted By Phil 06-02-2022 09:42
Found In Egroup: Graphics
\ view thread
The record client does see the video and the input say "initializing", yesterday I swear it said active, I don't know the difference there or how to make it active. ------------------------------ Phil Manley Iowa state ------------------------------
Posted By Phil 06-01-2022 13:16
Found In Egroup: Graphics
\ view thread
Hey all, I have my live video input set and material made, the Matrox card is detecting it correctly and I verified I have video going to it (checked the cable to a test monitor) but when I apply the live source material to a quad, it's just black, am I missing something? Trying to test this out so ...
Posted By Phil 04-18-2022 15:42
Found In Egroup: Production Switchers
\ view thread
I'd like to save my EMEMs with the buttons on program, not following the actual sources on the busmap. We are a multi venue show and our cameras come in from different locations, so camera 1 might come in from three different sources but it's always bus mapped to button X, however when I busmap each ...
Posted By Phil 12-21-2021 15:08
Found In Egroup: Production Switchers
\ view thread
Hey all, I'm pretty sure this has been asked before on other switchers but eh community layout has changed and I can't search old posts. Is there any way to change keyer priority on a Touchdrive? We have a 3 ME and we ran into a problem when ESPN audited us last week. On almost ever switcher I've TD'd ...
Posted By Phil 06-15-2021 13:53
Found In Egroup: Production Switchers
\ view thread
Okay, I definitely need to start digging haha. Stupid question, so it's an ethernet port out on the NKQ-RCP....where would this go on the ultra? There's only two ethernet ports, one network and one labeled "editor". Would it be the latter? ------------------------------ Phil Manley Iowa state ------ ...
Posted By Phil 06-15-2021 09:58
Found In Egroup: Production Switchers
\ view thread
We are going through a control systems upgrade, we are losing our NK router (we will have 2 switchers, a Carbonite Ultra and Touchdrive) and I was wondering if there is a use case for trying to keep these NKQ-RCP panels around. They still worked well and seem well built, would hate to just toss them. ...
Posted By Phil 11-17-2020 16:08
Found In Egroup: Production Switchers
\ view thread
Hey all, what have you all been doing/what is safe for switchers to be cleaned with? One of my freelancers used a clorox wipe on our switcher after a game and it left quite a good film on it, just wondering what's best for the panels? Just some alcohol and wipes? Covering them with plastic? What have ...
Posted By Phil 10-23-2020 16:02
Found In Egroup: Production Switchers
\ view thread
Understood, it could be a limit of a smaller a switcher too, but is there a way i can get around this? I'm punching it as a I typically have done in trucks for years, but what I'm trying to do is use MiniME to set a clean feed that I can send out to the videoboard guys for their program (no scorebug) ...
Posted By Phil 10-23-2020 15:01
Found In Egroup: Production Switchers
\ view thread
Punching sports on a 2ME Ultra. ME1 (top) is usually game +bug and ME2 I use to transition and run replays/breaks. I've punched a lot of Rosses but most of my experience comes from Grass/Sony world and usually you just set up a clean feed by selexting what ME and Keyer you want to be top and it ignores ...
Posted By Phil 09-21-2020 14:06
Found In Egroup: Graphics
\ view thread
Carbonite, no FS set on any of the Xpression channels. #XPression
Posted By Phil 09-21-2020 14:00
Found In Egroup: Graphics
\ view thread
When running a wipe out of our Clip Server channel the key and fill are off by a few frames, they run fine out of FRamebuffer 1 and 2, any way to fix this?
Posted By Phil 02-26-2020 16:41
Found In Egroup: Production Switchers
\ view thread
Les, I try to make things as universal as possible when teaching. Years of being on Grass, Sony, and Snell switchers as well I try to teach students a similar work flow that can translate skills across all platforms. Teaching keyer priorities, clean feeds and how to set clean feeds to be above/below ...
Posted By Phil 02-25-2020 22:26
Found In Egroup: Production Switchers
\ view thread
Les, It's just on Key 2 coming in on M2+4. We send a clean feed to our simulcast that doesn't do the wipe, so I'm running it on a keyer instead of the mediawipe. But I can put M2 on any keyer, the clean is set to M1/M2 Key 1 so it's as true a clean feed as can get, just running a 2 ME carbonite. Doesn't ...
Posted By Phil 02-25-2020 21:14
Found In Egroup: Production Switchers
\ view thread
I'm trying to use a keyer to run a wipe and cut to a source and keep it from going to clean feeds (pretty standard stuff) except after it runs the animation immediately after the last frame it keeps cutting to the media in its full frame state. This is making the macro a little messy because of having ...